Financial controller | Hoofd administratie

Persoonlijke gegevens

Deze resultaat gerichte Controller, met uitstekende Excel- en complexe boekhoudskills, is in staat binnen korte tijd uw administratie te optimaliseren. Vanuit een sluitende administratie worden de bedrijfsprocessen beoordeeld middels een bedrijfsonderzoek op effectiviteit en efficiëncy (belangrijkheid processen en aandacht).

Daarbij beschik ik over 20 jaar ervaring op financieel gebied, in zowel de profit als de non-profit, in Automotive, Financiëlele Dienstverlening, Industriële bedrijven en Handel.

Als Financieel Expert heb ik tevens ervaring als op het gebied van salarissen, jaarrekeningen, belastingadvies. Uiteraard heb ik uitstekende vaardigheden t.a.v. gebruik van Excel en MS Office en tevens heb ik met diverse boekhoudpakketten gewerkt, zoals Exact, Cash, MKB-Logice etc. en met Business Intelligents programma Visionplanner.

Hands-on, analyst, inventief, rekenkundig/cijfermatig uitermate sterk, resultaat- en klantgericht. Zowel als teamplayer en stand alone.

23 12 2021
€ 31-55 per uur
0-40 uren per week
Financial controller Hoofd administratie Administrateur

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Microsoft Dynamics AX Microsoft Dynamics NAV SAP Twinfield
Accountancy Bouw & vastgoed Financiële instellingen Handel Horeca & Toerisme ICT Overige non-profit Productie Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
AO/IB specialisme Consolidatie ERP-implementatie Financial analysis Financial control Jaarrekeningenwerk Project control
IFRS US GAAP

Relevante werkervaring

Boekhouder (ZZP)

Van de Vorst Administaties in Nijmegen
maart 2020 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Met Van de Vorst Administraties heb ik een soort samenwerkingsverband. Indien het uitkomt dan kan ik bij Van de Vorst Administraties terecht en help ik mee als Boekhouder. 

Taken:

  • Administraties voeren (diverse klanten)
  • Opstellen van jaarrekeningen

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.