Financial controller | Administrateur

Persoonlijke gegevens

Ik ben een enthousiaste, creatieve en resultaatgericht persoon, die moeilijkheden niet ontwijkt. Ik heb een positief karakter, ben accuraat en nauwkeurig en goed in staat om hoofd- en bijzaak van elkaar te scheiden.
Ik ben sinds 1999 is actief als zelfstandig ondernemer. Ik ben mijn ondernemerschap begonnen met de start van een Full Service ICT bedrijf voor het MKB en ben dat vanaf 2000 gaan combineren met interim opdrachten op het snijvlak finance en ICT. Eerst als Project Manager verbetering werkprocessen Finance vervolgens in diverse opdrachten als Boekhouder, controller en diverse opdrachten als Project Manager Finance. Nagenoeg altijd in het finance werkveld. Vanaf 2011 ben ik me verder gaan richten op administratieve dienstverlening vanuit mijn eigen advieskantoor en vanaf 2017 ben ik dat fulltime gaan doen in boekhouding en control.
Ik houd van open communicatie en ben goed in staat om te gaan met mensen met verschillende achtergronden.
In mijn dagelijkse werk vind ik het prettig om brede werkzaamheden te hebben, maar het specialistische werk schuw ik niet. Ik kan goed afstand nemen om de zaken eens vanuit een nieuw perspectief te bekijken en waar nodig aan te passen of te verbeteren. Voor mezelf en voor mijn opdrachtgevers.

29 06 2023
€ 56-70 per uur
24-32 uren per week
Financial controller Administrateur Finance manager

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Exact Globe Excel Unit 4 Visio
Farmacie ICT Zorg & welzijn
Budgettering Business control Corporate finance ERP-implementatie Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Planning & control Project control
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Boekhouder/Controller

Vlindervrije Zorg in Landsmeer
januari 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

  • Volledig zelfstandig voeren van de boekhouding.
  • Opzetten maandrapportages ten behoeve van Directie en Raad van Toezicht.
  • Uitvoeren van jaarwerk zoals afletteren tussenrekeningen, balans specificaties, grootboekaansluitingen.
  • Naast boekhouder/controller een aantal projecten uitgevoerd zoals digitalisering van het inkomend facturenregister en de implementatie van exact online.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.