Financial controller | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Sinds 2014 ben ik als zelfstandige Financial aan de slag. Ik ben een doelgerichte pragmatische aanpakker die zich als een vis in het water voelt in interim functies. Ik heb een loopbaan die zich kenmerkt in een veelheid van bedrijven en een diversiteit aan functies en opdrachten in het bijzonder op het terrein van Finance , waar mijn "roots" liggen. Ik heb bewust gekozen om vaak te wisselen van bedrijf of organisatie omdat dit voor mij duidelijk groei in kennis en ervaring betekende.
Ik ben analytisch en oplossingsgericht. IK kan goed met deadlines omgaan en weet bijzaken en hoofdzaken van elkaar te scheiden. Ben flexibel en huldig het begrip afspraak is afspraak.
Beschik over voldoende zelfkennis en weet snel wanneer het nodig is om advies of ondersteuning van anderen te krijgen. Mijn motto is : verbeter en begin bij jezelf.

01 06 2016
€ 56-70 per uur
32-40 uren per week
Financial controller Manager finance & control Credit manager

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel SAP Unit 4
Accountancy Financiële instellingen Handel Onderwijs Overige non-profit Retail Verhuur Zakelijke dienstverlening
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Financial audit Financial control Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Treasury Value based management
Dutch GAAP IFRS US GAAP

Relevante werkervaring

Financieel adviseur

HOMS BV in Rotterdam
januari 2016 tot mei 2016

Taken en verantwoordelijkheden

Het opstellen van een Business case t.b.v. project voor integratie jongeren (voornamelijk uit de zogeheten Banlieus / achterstandswijken van grote steden in frankrijk) middels leer-werk trajecten.
Dit initiatief is genomen door een samenwerkingsverband tussen overheid en bedrijfsleven , waarbij kennis en ervaring vanuit Nederland gevraagd werd. Homs bv is hiertoe door een groep nederlandse ondernemers opgericht.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.