Financial analyst | Business analyst

Persoonlijke gegevens

Professional met vijftien jaar ervaring in hedgefonds beleggen. Mijn ervaring bestaat uit het evalueren van beleggingsprocessen en strategieën, het oprichten van gereguleerde fondsen, het ontwikkelen van beleggingsprocessen en alle gebieden van portefeuillebeheer. Tijdens mijn carrière heb ik alle alternatieve beleggingsstrategieën onderzocht; van ‘multi- strategy’ tot gespecialiseerde niche strategieën, fundamenteel tot kwantitatief, blue-chips tot eenmanszaken, markt neutraal tot directioneel waarbij de nadruk lag op de fundamentele beleggingsstrategieën ‘long/short equity’, ‘event driven’ en ‘credit/distressed’. In privé beleg ik ruim twintig jaar in aandelen. Mijn passie heeft tot de oprichting van een beleggingsfonds voor vrienden en familie geleid. Het fonds is zonder hulp van externe serviceproviders en grotendeels in mijn vrije tijd opgezet. Ik heb uitstekende analytische vaardigheden en ik ben een gemotiveerde werknemer die graag samenwerkt in een team. Ik ben beschikbaar voor 32 uur per week.

01 01 2021
€ 71-85 per uur
8-32 uren per week
Financial analyst Business analyst Financieel directeur/CFO

Kennis & Vaardigheden

Excel
Financiële instellingen
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Due diligence ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Governance IFRS implementatie In control statement Interne en externe rapportages IT audit Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Tax-accounting Treasury Turnaround management Value based management
Dutch GAAP IFRS US GAAP

Relevante werkervaring

Directeur en portefeuillebeheerder

Eigen Beleggingskantoor in Utrecht
juli 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Een fundamenteel aandelenfonds dat is opgezet als een Nederlands fonds voor gemene rekening. De doelstelling is het realiseren van maximale kapitaalgroei op de lange termijn waarbij het risico op permanent verlies van kapitaal wordt geminimaliseerd. De portefeuille is redelijk geconcentreerd, value-georiënteerd met de intentie om voor de lange termijn te beleggen. Verantwoordelijk voor alle aspecten en activiteiten gerelateerd aan het opzetten en het beheer van het fonds. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.