Financial accountant | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Ervaren en breed ontwikkelde adviseur en manager. Achtergrond als AA-accountant. Ervaring in de rol van adviseur, controller, IT-manager, projectmanager, risicomanager. Ervaring met vastgoed en ICT-projecten.
Sinds 2019 werkzaam in de belastingaangifte en -adviespraktijk.

Voor alles ben ik een professional, een vakman. Ik doe mijn werk goed en gedegen, ben doelgericht en probleemoplossend. Afspraak is afspraak.
Ik haal veel voldoening uit het delen van mijn kennis en het stimuleren van anderen in hun ambities.
Ik geef leiding door mensen te motiveren en door te sturen op verwachtingen en resultaten. Ik kan goed analyseren en gemakkelijk schakelen tussen hoofdlijnen en details; tussen strategie en uitvoering.

01 06 2021
€ 71-85 per uur
4-16 uren per week
Financial accountant Financial controller Tax Advisor

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel Microsoft Dynamics AX Visio
Accountancy Bouw & vastgoed Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Corporate finance ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Governance Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Tax-accounting Treasury
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Financial accountant, Controller / Belastingaangiftepraktijk

Kantoor in Tricht
januari 2019 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Beschikbaar voor interim opdrachten in het financiële werkveld. Daarnaast beschikbaar om mee te werken in de flexibele schil van een accountantskantoor of belastingadvieskantoor.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.