Finance manager | Hoofd administratie

Persoonlijke gegevens

Tijdens mijn jaren als administrateur en hoofd financiële administratie bij diverse kleine (Nederlandse) ondernemingen ontwikkelde ik een interesse voor de accountancy. Daarom ben ik in 1999 gestart met mijn deeltijdopleiding HEAO-AC en trad niet veel later toe tot een accountantsorganisatie.
Naast kennis en kunde ontwikkelde ik gedurende deze tijd ook mijn management-vaardigheden, met name in de periode als teamleider (4 FTE). Toen de kans zich voordeed bleek een eigen administratiekantoor dan ook de logische vervolgstap.
Gedurende deze periode kon ik me ontwikkelen als “financiële huisarts” voor diverse ondernemers, maar ook mooie en interessante (interim)projectklussen uitvoeren als accountant, controller en financieel manager om zodoende nog meer kennis en ervaring op te doen.

Naast opleiding en ervaring heb ik, mede vanuit mijn accountancy-achtergrond, brede ervaring met diverse informatiesystemen en financiële pakketten (waaronder Exact, Multivers en Navision) en beschik ik ook over een hands-on mentaliteit en zeer ruime kennis op het gebied van ICT en fiscaal/juridische dienstverlening.

22 11 2016
€ 31-55 per uur
24-40 uren per week
Finance manager Hoofd administratie Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Microsoft Dynamics NAV Unit 4
Accountancy Handel Olie, gas & energie Productie Zakelijke dienstverlening
Business control Consolidatie Financial control Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Managementondersteuning Project control
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Finance Manager / Project Controller

Eurasia Fibres NV in Namen (B)
mei 2016 tot oktober 2016

Taken en verantwoordelijkheden

- Verzorgen Management Informatie (internationaal)
- Opstellen van jaarrekeningen
- Verzorgen belastingaangiften
- (financiële) consolidatie met moedermaatschappij
- Financieel sparring partner

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.