Finance manager | Projectcontroller

Persoonlijke gegevens

Indien u op zoek bent naar een analytisch sterke, snel lerende en integere professional met een helicopterview, die haar energie haalt uit het helpen verbeteren van bedrijven en niet bang is om in het diepe te springen, zit u bij mij zeker goed.

Na de MAVO ben ik als paardenmeisje gestart bij een hippische opleiding. Dit was mijn startpunt van een carrière die bestaat uit hard werken en daarnaast studeren. Vanuit de paardenwereld waar ik letterlijk met de zogezegde 'poten in de klei' heb gestaan, ben ik doorontwikkeld tot een professional die een zware financiële- en administratieve achtergrond heeft, maar ook goed begrijpt wat er op de werkvloer gebeurt. Door mijn huidige studie (Master Bedrijfskunde aan Nyenrode) heb ik een breed beeld gekregen van alle afdelingen binnen de organisatie. Dit stelt mij in staat om op een juiste manier met diverse functionarissen binnen verschillende afdelingen te kunnen communiceren en weet ik veelal wat per afdeling de uitdagingen zijn en wat de financiële gevolgen kunnen zijn van deze uitdagingen.

Mijn oud-collega's omschrijven mij als enthousiast, leergierig, communicatief sterk, oprecht met hart voor het bedrijf en ook een tikkeltje eigenwijs.

Indien u denkt dat ik u van dienst kan zijn, neemt u dan gerust contact met mij op.

13 09 2021
€ 71-85 per uur
4-32 uren per week
Finance manager Projectcontroller Business controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Basware Invoice Ready Caseware Exact Globe Excel Microsoft Dynamics NAV SAP SAP Fico Twinfield Visio
Accountancy Financiële instellingen Handel Logistiek / transport Productie Retail Zakelijke dienstverlening
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business control Corporate finance Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Tax-accounting Treasury Value based management
IFRS

Relevante werkervaring

Ondernemer

Eigen Kantoor in Heerewaarden
juni 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Interimwerkzaamheden en bedrijfsadvies vanuit mijn eigen kantoor.
Verrichten van administratieve- en controllingswerkzaamheden voor diverse klanten.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.