Finance manager | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een ervaren Finance professional met aantal jaren werkervaring binnen het vakgebied Finance en Accounting. Kennis op het gebied van Cash Management, Crediteurenadministratie, Debiteurenadministratie. Verder een ervaren gebruiker van ERP systemen zoals Exact en Navision. Ervaring met het aansturen van een team binnen de Finance afdeling.
U kunt mij inzetten op verschillende opdrachten, denk hierbij aan tijdelijke oplossingen om uw team te versterken en implementatieprojecten.

11 10 2021
€ 56-70 per uur
24-40 uren per week
Finance manager Financial controller Assistent controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Caseware Cognos Exact Exact Globe Excel JD Edwards Microsoft Dynamics AX Microsoft Dynamics NAV Speedbooks Twinfield
Accountancy Bouw & vastgoed ICT Retail Telecommunicatie Verhuur Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business analysis Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Planning & control Project control
IFRS

Relevante werkervaring

Finance manager

FFC Franchise BV in Vianen
mei 2019 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Werkzaamheden: het verzorgen van de administratie. Hierbij moet u denken aan verwerken van inkoopfacturen, verkoopfacturen, banken, kas en memoriaal boekingen. Daarnaast verzorg ik de BTW aangiftes, maandrapportages, het analyseren/oplossen van knelpunten en alle overige vragen met betrekking tot de financiële administratie. Als Finance manager maak ik analyses voor kostenbesparing, ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van 3Fte en heb ik een actieve bijdrage mogen leveren bij het implementeren van Proactive.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.