Finance manager | Financieel adviseur

Persoonlijke gegevens

Al meer dan vijfentwintig jaar heb ik ervaring als ondernemer. Ik heb een passie voor taal en cijfers en ik heb leiding gegeven aan verschillende MKB-bedrijven. Mijn ervaring zet ik in om startende ondernemers te helpen om (financiële) zaken op orde te krijgen en te houden. Als financiële man help ik start-ups met het opzetten en bijhouden van hun financiële administratie en scale-ups met het uitwerken van duurzame groeiplannen. Of het nu gaat om de verkoop van racefietsen, klussen aan huis, consultancy, Air BNB-bemiddeling of vertaalwerk, ik ondersteun ondernemers met facturatie, boekingen, btw, salariszaken en zinvolle rapportages.

01 02 2022
€ 71-85 per uur
4-32 uren per week
Finance manager Financieel adviseur Financieel directeur/CFO

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel Twinfield
Bouw & vastgoed Horeca & Toerisme Retail Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business analysis Financial analysis Financial control Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Project control
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Financieel adviseur

Cloud Integrate in Amsterdam
april 2019 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

De directie van Cloud Integrate heeft mij gevraagd om uit de brei aan cijfers heldere, begrijpelijke rapporten te maken opdat inzicht wordt gegeven in de meeste elementaire KPI's. Hiervoor is veel overleg met de accountant en de directie zelf nodig.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.