Finance manager | Business controller

Persoonlijke gegevens

Internationale Finance Professional gespecialiseerd in het optimaliseren van (financiële) bedrijfsprocessen en het creëren en analyseren van financiële inzichten waarop beslissingen en strategieën kunnen worden gebaseerd. Sterk gemotiveerd om een organisatie, afdeling en team en mijzelf te (laten) ontwikkelen, de laatsten zowel persoonlijk als professioneel. Een communicatief vaardige, sterke persoonlijkheid met overtuigingskracht en een helikopterview.

Sterke affiniteit met bedrijfssoftware: het implementeren en optimaliseren van de samenhangende processen, waaronder het kunnen meenemen van een team in de veranderende situaties. Ervaring binnen zakelijke dienstverlening en productieomgeving, profit en non-profit, in adviserende en meewerkende rollen.

01 02 2021
€ 71-85 per uur
4-40 uren per week
Finance manager Business controller Hoofd administratie

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Infor Oracle SAP SAP Fico Twinfield Unit 4
Bouw & vastgoed ICT Productie Telecommunicatie Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business analysis Business control Business planning ERP-implementatie Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Financieel adviseur

Kantoor in Tiel
juli 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Het volledige financieel beheer en advisering van diverse klanten.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.