Finance manager | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Ik ben op wetenschappelijk niveau bedrijfseconomisch en bedrijfskundig onderlegd. Door mijn sterk analytisch vermogen weet ik organisatorische problemen erg helder op het netvlies te krijgen. Hierdoor ben ik ook in staat om vanuit de inhoud operationele oplossingen c.q. verbeteringen in de combinatie van processen, systemen en mensen te bedenken en door te voeren.

Daarbij stel ik als doel dat deze oplossingen c.q. verbeteringen altijd moeten leiden tot een effectievere en efficiëntere inzet van middelen en/of een betere kwaliteit van (het product van) een organisatie dan wel de (financiële) verantwoording daarover (o.a. Lean Six Sigma).

Ik beschik daarnaast over uitstekende projectmanagementkwaliteiten (o.a. Prince 2) die ik situationeel weet toe te passen. Ik word gekenmerkt door een resultaatgerichte no-nonsense mentaliteit en een enorme drive.

Mijn ervaring heb ik onder andere op gedaan in de branches:
# Vermogensbeheer
# Vastgoed
# Levensverzekeringen
# Pensioenverzekeringen
# Zorgverzekeringen
# Reisverzekeringen
# Pensioenfondsen
# Centrale overheid
# Agentschap
# Gezondheidszorg
# Non-profit
# Telecom

Ik heb in het bijzonder veel kennis van administratieve processen (vastleggen, consolideren en rapporteren) en de daarbij gebruikte informatiesystemen (o.a. SAP, PeopleSoft, Navision, Agresso, FIS). Voorts ben ik erg kundig met MS Excel, MS Project en VBA. Ik heb meerdere malen direct leiding gegeven aan groepen mensen met een omvang van 3 tot 10 fte.

01 10 2021
€ 86-100 per uur
36-40 uren per week
Finance manager Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Excel Hyperion Oracle SAP SAP Fico Unit 4
Bouw & vastgoed Farmacie Financiële instellingen Techniek Telecommunicatie Verzekeringswezen
Business analysis Business control Consolidatie Corporate finance ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Mergers & acquisitions Planning & control Risk & compliance Riskmanagement Treasury Turnaround management
Dutch GAAP IFRS SAS70 Solvency II

Relevante werkervaring

Projectmanager implementatie SAP

Rabo Partnerships bv in Utrecht
juli 2019 tot juni 2020

Taken en verantwoordelijkheden

projectmanager implementatie SAP

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.