Finance manager

Persoonlijke gegevens

Na diverse vaste HR functies bekleed te hebben ben ik sedert 1999 werkzaam als Interim HR Manager, die vanuit HR-perspectief de business ondersteunt bij optimalisatie van het bedrijfsresultaat. Ik heb een grote inhoudelijke kennis van zaken op HR gebied en acteer op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ik heb relevante ervaring opgedaan bij verschillende organisaties,zowel binnen het publieke als private domein.

De uitgevoerde opdrachten waren steeds verschillend in omvang, branche en verschilden in de aard van de problematiek. De ‘rode draad’ in mijn CV is mijn brede HR expertise en managementervaring in veelal veranderende omgevingen. Ik word gekend als iemand die goed relaties kan opbouwen en (onder)houden. Dit blijkt onder meer, dat ik bij diverse organisaties diverse keren ben teruggevraagd voor vervolgopdrachten.

Expertisegebieden:
Snel doorgronden van issues die spelen in personele vraagstukken en het navenant adviseren over te nemen stappen/maatregelen; verandering- transitieprocessen begeleiden en implementeren; uitgebreide ervaring in het aansturen en uitvoeren van de "harde" operationele HR taken (beheer, financiën, managementinformatie, arbeidsvoorwaarden, functiebouwwerk) als de "zachte" kant (beleid, advies) van HR.

01 12 2021
€ 116-130 per uur
4-40 uren per week
Finance manager

Kennis & Vaardigheden

Afas
Financiële instellingen Maritieme diensten Olie, gas & energie Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Managementadvies Managementondersteuning
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Sr. Interim HR Manager

Sociom in Cuijk
januari 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Adviseren directie op het gebied van arbeidsrechtelijke issues, implementeren van HR issues tijdens en na de fusie.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.