Business controller | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Financieel professional voor interim functies. Ik richt mij op lange termijn relaties met de voorkeur om daarbij op te treden als businesspartner. Ik ben sterk in meedenken en verrassend in oplossingen.

Door mijn ruime ervaring, zowel nationaal als internationaal, en helikopter view ben ik in staat om processen en ketens te overzien en om hierop vernieuwend te reflecteren door het combineren van financiële diensten en bedrijfsaspecten. Kortom ik voel me als een vis in het water wanneer het gaat om financiële aspecten binnen een bedrijf.

Mijn sociale en communicatieve vaardigheden stellen mij in staat om mij met alle niveaus binnen bedrijven te spiegelen. Deze kernkwaliteiten werken voor mij als een katalysator in het stimuleren van mensen en het behalen van resultaten.

Specialisatie: leidinggeven aan controlling teams en financieel administratieve afdelingen en ICT. Aansturen en begeleiden van financiële (verander) trajecten. Doorvoeren van verbeteringen in controle-instrumenten zoals rapportages en planningen en budgetteren. Verbeteren administratieve organisatie en inrichten administratieve systemen. Doorvoeren cultuurveranderingen.

10 10 2021
€ 86-100 per uur
28-40 uren per week
Business controller Financial controller Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Exact Globe Excel Hyperion SAP Unit 4
Accountancy Bouw & vastgoed Handel Productie Retail
AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Consolidatie Corporate finance Due diligence ERP-implementatie Financial control Forecasting IFRS implementatie Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control
IFRS

Relevante werkervaring

Streamlead Finance & Control a.i.

HZPC in Joure
november 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Streamlead voor de afdeling Finance voor de implementatie van het ERP systeem, Infor M3 Food & Beverage. In deze rol adviseer je de business en vertaal je de eisen en wensen van de business naar de consultant, zijnde Alfa-Beta Solutions B.V. uit Arnhem.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.