Business controller | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Samenwerken en resultaat zijn elementen die mij drijven. De rol van Business Controller vul ik in als Business Partner. In deze rol trek ik samen met de business op om gestelde doelen te realiseren en waarde te creëren. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als (Senior) Business Controller en heb daarin diverse interne klanten ondersteund zoals, de operatie, commercie en de directie. Hierdoor weet ik de behoefte van de business goed te vertalen in de juiste acties, rapportages en dashboards. Dit doe ik niet alleen door het doen van vaste analyses en opstellen van terugkerende rapportages, maar juist ook door continu op de bal te zitten, aan te voelen wat er nodig is en te verrassen met analyses, rapportages en voorstellen ter verbetering van het resultaat.

Ik maak snel verbinding met mijn collega’s, zowel binnen de eigen afdeling als bij mijn stakeholders binnen de organisatie en op ieder niveau. Het opbouwen van (langdurige) relaties binnen de organisatie maakt het samenwerken prettiger en effectiever. Dit doe ik met een gezonde dosis enthousiasme en humor, maar ook met een kritische blik en altijd met het belang van de organisatie in het achterhoofd.

03 01 2022
€ 71-85 per uur
24-40 uren per week
Business controller Manager finance & control Financial analyst

Kennis & Vaardigheden

Accountview Basware Invoice Ready Cognos Excel SAP
Telecommunicatie Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business analysis Business control Business planning Financial analysis Forecasting Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Eigenaar

Eigen Onderneming in Amsterdam
september 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Inzetbaar als Business Controller.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.