Business controller | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Business/financieel controller met stevige ervaring in de zorgsector en het bedrijfsleven. Adviseur, oplossingsgericht, stressbestendig, proactief, communicatief vaardig, verder denkend dan de eigen positie, adviseur, betrokken, zoek borging en samenwerking.
Deskundig met brede kennis en brede interesses.
Ik beschik over de nodige leidinggevende ervaring: coachend en begeleidend waar het kan, maar sturend als dat nodig is.

Ik zoek een opdracht (met Nederland als werkgebied,) maar sta ook open voor een aantrekkelijke vaste baan.
Op verzoek stuur ik u mijn cv want ik heb meer werkervaring dan alleen de genoemde zorgopdrachten.

01 11 2021
€ 56-70 per uur
28-40 uren per week
Business controller Manager finance & control Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Oracle SAP SAP Fico Visio
Bouw & vastgoed Handel ICT Onderwijs Overige non-profit Productie Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business control Business planning Consolidatie ERP-implementatie Financial audit Financial control In control statement Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Treasury
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Hoofd Financiële Administratie

Kleine zorginstelling in Eindhoven
juni 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Ik werk bij een jonge, kleinschalige instelling die met veel succes en op een hoog niveau goede zorg levert aan een brede range van clienten en bedrijven. De administratieve organisatie blijft tot dusver echter achter bij de exponentiele groei die de organisatie doormaakt. Het is daarom mijn taak om te zorgen voor een professionalisering van de administratieve ondersteuning en het in-control komen van de instelling. Mijn acties om in control te komen zijn het opzetten van goede rapportages en kpi's, borgen dat we voldoen aan wet- en regelgeving, inrichten van een goed facturatiesysteem enz. 

Een van de in te zetten middelen is de implementatie van een nieuw zorgregistratiesysteem en ik heb dan ook een belangrijke taak bij de selectie en inrichting van de dit systeem. Als meewerkend voorman leidinggevend aan een kleine afdeling die zowel de financiele als de zorgadministratie omvat. 

Tot slot zorg ik voor een goede ondersteuning van het zorgverkoopproces en ben ik als MT-lid nauw betrokken bij de richting die we als instelling in gaan slaan.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.