Business controller | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Ervaren Finance Professional met ruim 15 jaren werkervaring als business controller. Met name actief in de Media en Retail business in een internationale omgeving.

Ervaring op het gebied van ontwikkelen en verbeteren van management rapportages, link tussen risicomanagement en control en het opzetten en integreren van nieuwe entiteiten en businessunits.

Voelt zich thuis in snel veranderende omgeving. Pro-actief en onafhankelijk denker die graag in teams functioneert en hier een sturende rol in vervult. Weet financiële rapportages te koppelen aan bedrijfsprocessen en kan makkelijk communiceren op verschillende niveaus.

Afgeronde Master Economie in Groningen aangevuld met Post Doctorale Controllersopleiding aan de VU. Het kennisniveau is up to date door het voldoen aan de Permanente Educuatie eis die gesteld wordt aan het voeren van de titel van Register Controller. Kennis van IFRS is up to date.

Gewend om in een Private Equity omgeving onder druk te werken.

Vind het leuk om in teams te werken zonder hierbij de onafhankelijk kritische houding te verliezen. Maak makkelijk contact en weet vertrouwensrelaties op te bouwen door directe, eerlijke en open communicatie.

01 01 2023
€ 86-100 per uur
8-40 uren per week
Business controller Finance manager Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Exact Globe Exact Windows Excel Hyperion SAP
Farmacie FMCG Handel Media Productie Retail
Activity based costing Budgettering Business analysis Business control Business planning Due diligence Forecasting Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Interim Finance Professional

Eigen Onderneming in Ouderkerk a/d Amstel
december 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Experienced Finance Professional having over 15 years' experience as business controller. Specialized in Media and Retail business in an international environment.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.