Business controller | Projectcontroller

Persoonlijke gegevens

Opdrachtgevers krijgen met deze kandidaat een intelligente projectmanager/ controller in huis, die zich niet snel van de wijs laat brengen.
“Ik overtuig graag vanuit de inhoud, en ben in staat om op elk gewenst niveau mijn stakeholders op een professionele en sensitieve wijze bij de doelen van mijn (project)team of afdeling te betrekken. Ik beschouw mijzelf als een veelzijdige, resultaatgerichte en scherpe professional, die het geheel overziet, en niet blijft steken in details.”

Kandidaat heeft in zijn laatste opdrachten nadrukkelijk zijn stempel gedrukt op business/project controlling en (interne) herstructurering.

Hij heeft diverse controlling functies bij verscheidene organisaties bekleed. Op deze manier heeft hij “een kijkje in de keuken” kunnen nemen binnen verschillende organisaties c.q. afdelingen en heeft hij ervaring kunnen opdoen op talrijke gebieden met uiteenlopende financiële vraagstukken.

Tevens heeft kandidaat actuele kennis en ervaring bij zijn voormalige opdrachtgevers opgedaan met verscheidene boekhoudprogramma's zoals SAP, Oracle en Microsoft Dynamics.

01 12 2015
€ 71-85 per uur
32-40 uren per week
Business controller Projectcontroller Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Basware Invoice Ready Exact Exact Globe Excel Microsoft Dynamics NAV Oracle SAP SAP Fico Visio
ICT Olie, gas & energie Onderwijs Overheden Overige non-profit
Budgettering Business control Business planning Corporate finance Financial audit Financial control Management accounting Planning & control Project control Treasury
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Business Controller

Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk, agentschap ministerie van BZK in Den Haag
november 2015 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

-

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.