Business controller | Projectcontroller

Persoonlijke gegevens

Ik voeg waarde toe aan de business door mijn ervaring in de FMCG en de Retail, mijn kennis van business finance en mijn creativiteit in het vinden van oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. Ik heb diverse financiële functies gehad: zowel op corporate niveau als binnen werkmaatschappijen heb ik altijd met veel plezier gewerkt.
Ik geef een business graag inzicht in waar het geld wordt verdiend / uitgegeven en hoe de winstgevendheid / effectiviteit verhoogd kan worden. Ook vraagstukken zoals uitbreiding van de service of het product zonder aan marge in te leveren vind ik boeiend. Ik werk graag als controller voor de volgende gebieden in de business: innovaties, marketing, sales, category management.
Ik met veel plezier samen met mensen in andere vakgebieden en overbrug de verschillende standpunten om uiteindelijk het best mogelijke resultaat te bereiken voor de business.

01 02 2022
€ 86-100 per uur
24-40 uren per week
Business controller Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Excel SAP
FMCG Retail
Budgettering Business analysis Business control Business planning Forecasting Managementadvies Managementondersteuning Project control
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Business Controller Marketing & Category Management

Blokker in Amsterdam
maart 2019 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Controller

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.