Business controller | Projectcontroller

Persoonlijke gegevens

Ik ben analytisch sterk en ben niet iemand die zich berust in de status quo. Ik leg gemakkelijk contacten binnen de business en heb de kennis om de volledige P&C cyclus en financieel beleid uit te voeren. Doordat ik deze competenties bezit richt mij in eerste instantie op een positie als controller. Ik kijk op een abstracte manier naar diverse financiële- en bedrijfsprocessen en probeer altijd een manier te vinden om deze te verbeteren, vaak door middel van een innovatief of IT aspect. Hiernaast ben ik een controller die zich lang niet alleen bezig houdt met cijfers, maar de aansluiting zoekt met de operatie. Ik ben direct, open en eerlijk, houd van duidelijke communicatie en een uitdaging. Ik ben sportief, energiek en heb geen 9 tot 5 mentaliteit.

11 08 2021
€ 71-85 per uur
32-40 uren per week
Business controller Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Globe Excel JD Edwards Microsoft Dynamics NAV SAP SAP Fico Unit 4
Handel ICT Logistiek / transport Maritieme diensten Onderwijs Productie Techniek
Budgettering Business analysis Business control Consolidatie Financial analysis Financial control Forecasting In control statement Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control
Dutch GAAP US GAAP

Relevante werkervaring

Business Controller

Vopak in Vlaardingen
december 2019 tot juli 2020

Taken en verantwoordelijkheden

Op Vopak terminal Vlaardingen worden diversen dierlijke en plantaardige oliën opgeslagen in tanks die binnenkomen of vertrekken via binnenvaart- of zeeschepen en trucks.

  • Primaire taak bestond uit het verbeteren en optimaliseren van diverse rapportages (o.a. met Power Pivot en Power Query) om zo tot betrouwbaardere managementinformatie te komen, maar ook tot rapportages die minder tijd vergen om samen te stellen. Verder heb ik nieuwe rapportages opgebouwd aan de hand van OCS.
  • Verantwoordelijk voor de omzet rapportage tijdens de maandafsluiting.
  • Betrokken bij de migratie van het oude boekhoudsysteem (VE1) naar Oracle Cloud Services (OCS). Mijn werkzaamheden bestonden o.a. uit het beoordelen van mappings, toetsing te migreren data en het controleren van de data-output van het nieuwe systeem.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.