Business controller | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Als zelfstandig Finance en Management professional ben ik op zoek naar opdrachten die aansluiten bij mijn werkervaring. De rode draad in mijn werkervaring is controlling en ik ben daarom bedreven in het opstellen van diverse managementrapportages. Andere aanknopingspunten zijn mijn ervaring in het bieden van ondersteuning en advies aan directie en bestuur op financieel beleid en het analyseren en verbeteren van financiële bedrijfsprocessen. Daarnaast heb ik leidinggevende ervaring en weet mensen te motiveren.

03 11 2016
€ 71-85 per uur
24-32 uren per week
Business controller Finance manager Financieel adviseur

Kennis & Vaardigheden

Accountview Cognos Exact Excel JD Edwards
Overheden Overige non-profit Semi-overheid Volkshuisvesting Zakelijke dienstverlening
Activity based costing Budgettering Business analysis Business control Corporate finance Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Turnaround management
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Business Controller

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) in Amstelveen
augustus 2014 tot november 2016

Taken en verantwoordelijkheden

In deze functie maak ik deel uit van het concernteam Business Control. Hierin is mijn rol tweeledig. Vanuit de business rol ben ik sparringpartner en adviseur ten aanzien van Financiën, risico’s en organisatiedoelstellingen voor vijf directies van het hoofdkantoor (Juridische Zaken, Strategie en Externe betrekkingen, Finance & Control, Audit dienst en Communicatie & Voorlichting). Daarnaast draag ik bij aan de totstandkoming van de managementrapportage, (meerjaren)begroting en jaarrekening.

* Leveren van bedrijfseconomische analyses m.b.t. P&C producten;
* Bijdragen leveren aan het opstellen van uitvoerings-offertes voor politieke opdrachtgevers (Ministerie SZW en VWS);
* Initiëren van verbeteringen en optimalisaties op het gebied van P&C producten en risicomanagement;
* Gevraagd en ongevraagd adviseren van Raad van Bestuur, Directies en Management;
* Project (4 maanden) : opzetten van dashboard en managementrapportage ten behoeve van Trekkingsrechten Persoonsgebonden Budget (PGB) activiteiten..

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.