Business controller | Financieel adviseur

Persoonlijke gegevens

Een ervaren Business Controller/Register Controller die acteert op strategisch en tactisch niveau. Hij combineert zijn opdrachten op het gebied van Control met zijn onderneming waarin hij (startende) ondernemers begeleidt op het gebied van Online Marketing & E-learning en het organiseren en geven van webinars. Tevens is hij verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam als externe deskundige voor Examinering en Afstudeerbegeleiding.
Hij heeft grondige kennis van Controlling o.a. op het gebied van Management Control, Inkoop Control, Cost Control, Management Informatie Systemen, Rapportering en Spendanalyses. Hij is een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden. Hij is iemand die de kar trekt, resultaatgericht, innovatief en creatief is. Hij heeft deze talenten verder ontwikkeld door het volgen van gerichte opleidingen zoals Prince2 en trainingen in creatief denken.
Hij heeft gedurende meer dan 5 jaar in diverse opdrachten de rol van business controller vervuld. Zo was hij verantwoordelijk voor de opzet, inrichting en het optimaliseren van Business Controll bij het LEF Future Center (Rijkswaterstaat) en adviseur bij de opzet en inrichting van Bedrijfsvoering inclusief Planning & Control bij het project Ruimte voor de Rivier.
Hij is gewend om te werken in sterk veranderende organisaties. Vaak is hij actief betrokken bij verandertrajecten. Voorbeelden daarvan zijn de opdrachten bij Telfort, Rijkswaterstaat, Arbeidsvoorziening en zijn meest recente opdracht bij Waterschap Vechtstromen.
Hij heeft ruime ervaring binnen de publieke sector (Waterschap, Rijkswaterstaat, Hoger Onderwijs).
Als begeleider van HBO studenten en HBO examinator deelt hij zijn kennis en ervaring met HBO studenten en stage biedende bedrijven.

01 04 2021
€ 86-100 per uur
8-40 uren per week
Business controller Financieel adviseur Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Excel Oracle SAP
Onderwijs Overheden Overige non-profit Productie Telecommunicatie
Activity based costing Budgettering Business control Business planning Forecasting Managementadvies Project control
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

CEO

Eigen Kantoor in Voorhout
januari 2014 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Webinars voor marketing en E-learning

Online trainingen webinars, online marketing en business coaching

Expert Interview Serie met ondernemers, wekelijks ondernemende expert als gastspreker online

Online kookcursus Indonesisch rijsttafel in 10 weken

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.