Business controller | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Ik werk al meer dan 17 jaar als zzp-er in het onderwijs, zowel PO, VO, MBO als HBO. Deze ervaring heb ik onder andere opgedaan bij BCOU (o.a. Willibrord Stichting, PCOU, PCBO), Wellantcollege, Aeres (o.a. Groenhorst, Vilentum Hogeschool, Stoas Hogeschool, PTC+), BOOR Rotterdam, Quadraam, Van Hall Larenstein, Stichting IJsselgraaf en ArtEZ. De functies die ik hierbij heb vervuld zijn divers:

• Concern controller
• Business controller
• Financial controller
• Reporting Specialst
• Medewerker P&C
• Excel-consultant

Ik ben een communicatief sterke, pragmatisch ingestelde controller die goed kan omgaan met de verhoudingen die spelen binnen organisaties. De toegevoegde waarde die ik u kan is niet alleen mijn bekendheid met betrekking tot de uit te voeren (control)werkzaamheden, maar ook het feit dat ik een echt 'mensenmens' ben die graag samen met de medewerkers werkt aan verbeteringen. Alleen door het creëren van draagvlak kunnen verbeteringen worden gerealiseerd en geborgd is mijn mening. Ik geloof niet in quick-wins, maar ga altijd voor de lange termijn oplossing. Naast mijn controller-werkzaamheden voer ik ook veel opdrachten uit als Excel-reportingspecialist. Ik ben door Deloitte opgeleid tot Excel Specialist en Excel trainer. Naast dat ik hiervan als controller erg veel profijt heb bij het maken van rapportages en begrotingen, geef ik nog regelmatig trainingen in Excel en VBA (macro’s).

Omdat ik als zzp-er werk kan in scherpere tarieven bieden ten opzichte van de gangbare detacheringsbureaus. Een ander voordeel ten opzichte van detacheringsbureaus is dat ik gezien mijn kennis en ervaring snel inzetbaar zijn. Ik kom niet bij mijn klanten om zelf bijgespijkerd te worden; ik wil kennis brengen in plaats van halen.

01 03 2021
€ 86-100 per uur
8-36 uren per week
Business controller Financial controller Groupscontroller

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Visio
Accountancy Bouw & vastgoed Onderwijs Overheden Overige non-profit Semi-overheid Volkshuisvesting
AO/IB specialisme Business control Consolidatie Financial audit Financial control Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Operational audit Planning & control Project control
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Excel reporting specialst

Provincie Utrecht in Utrecht
mei 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Opstellen projectrapportageformat in Excel, met automatische imports uit SAP en Cognos.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.