Business controller | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Ik ben een zeer ervaren "business financial" met nationale en internationale ervaring in de financiële dienstverlening. Mijn kracht ligt in het creëren van inzicht door middel van business intelligence rapportages (PowerBI/Qlickview) waardoor er goed gesprekken gevoerd kunnen worden over procesinrichting (mensen en middelen) en de financiële gevolgen hiervan. Dit leidt tot meer bewustzijn over het wel of geen toegevoegde waarde hebben van de inzet van mensen of middelen. Derhalve procesoptimalisatie door het verbeteren van inzichten door geautomiseerde rapportages.

19 05 2021
€ 101-115 per uur
24-40 uren per week
Business controller Manager finance & control Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Caseware Excel
Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business analysis Business control Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Risk & compliance
Solvency II

Relevante werkervaring

Teamleider Financiën

Vrieling Adviesgroep in Hardenberg
september 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Inrichting van een nieuwe budgetteringssystematiek waardoor meer inzicht verkregen wordt in kosten en prestaties. Verschaffen van betere informatie waardoor uitgaven beter beoordeeld kunnen worden op hun toegevoegde waarde. Daarnaast ook de dialoog opgestart hoe deze nieuwe systematiek te implementeren in een middelgrote organisatie (200-300 medewerkers) met een directie-, management- en medewerkersniveau (de psychologische kant van rapportages en inzichten).

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.