Business controller | Projectcontroller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een gedreven professional met veel ervaring op het gebied van finance en control, die in staat is om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van organisaties op het gebied van control , finance, risk- en procesmanagement.

Met veel plezier bij ik me vast in een opdracht waarbij binnen een kort tijdsbestek resultaat van mij wordt verwacht. Maar even zo goed draag ik graag een steentje bij aan bijvoorbeeld de opbouw van een nieuwe afdeling of de implementatie van een nieuw systeem of proces. Lol in het werk staat bovenaan! Dat houdt me gemotiveerd en brengt mijn kwaliteiten goed tot zijn recht.

Wat heb ik te bieden?
- Een echte teamplayer
- Bovengemiddeld cijfermatig inzicht
- Analyserend vermogen
- Oplossingsgericht
- Ervaring met veranderprocessen (groei, krimp en kwaliteitsontwikkeling), projectmanagement (Prince2 Foundation) en continu verbeteren (gecertificeerd Greenbelt Lean Six Sigma)

Mij Software Skills zijn als volgt: veel kennis van MS Office pakketten Word, Excel (draaitabellen, formules en macro's) en Access. Tevens kennis van SQL, Power BI, RSA Archer (Integrated Risk Management), SAP Netweaver Portal en Oracle CRM Siebel.

In mijn laatste opdracht heb ik gewerkt op het gebied van SOx-control binnen de financiële sector. Daarnaast ben ik momenteel werkzaam als financieel analist bij een bureau dat is gespecialiseerd in het vaststellen van inkomens voor zelfstandig ondernemers (IKV). Dit wordt gedaan voor diverse geldverstrekkers en ook voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

15 06 2021
€ 71-85 per uur
8-24 uren per week
Business controller Projectcontroller Financial analyst

Kennis & Vaardigheden

Excel Oracle SAP
Financiële instellingen Onderwijs Zakelijke dienstverlening
Business control Corporate finance Financial analysis Financial control Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Operational audit Project control Risk & compliance Riskmanagement
Basel II IFRS SOX

Relevante werkervaring

Financieel Analist

Raadhuys Tax Legal Accounting in Den Haag
oktober 2019 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Het opstellen van inkomensverklaringen voor ondernemers ten behoeve van hypotheekaanvragen bij verschillende geldverstrekkers. Dit gebeurt middels analyse van de financiële gegevens van ondernemers.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.