Business controller | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Begeleiden, adviseren en ondersteunen van financiële zaken binnen verschillende lagen in de organisatie. Hierbij krijg ik energie van het leggen van verbindingen tussen afdelingen, teams of individuen. Met mijn open en positieve houding en persoonlijke aandacht voor de betrokkenen ligt daar ook mijn kracht. Door de onderlinge communicatie en samenwerking te bevorderen sla ik een essentiële brug tussen financiën en beleid, om zo het draagvlak te vergroten en uiteindelijk een positief totaalbeeld te vormen.

Tijdens mijn opdrachten draag ik samen met collega’s de inhoudelijke verantwoordelijkheid voor diverse financiële onderwerpen. Dit betreft onder andere het opstellen van begrotingen, het opstellen van periodieke managementrapportages, het ontwikkelen van analyses en het geven van adviezen aan het management. Zo ben ik in mijn vorige rol als plant controller verantwoordelijk geweest voor het opstellen van budgetten, het ontwikkelen van rapportages voor verschillende afdelingen en het monitoren van en sturen op KPI's. Zo gaf ik als Financial bij Ardent Global ondersteuning bij het opstellen van de jaarrekening en de maandafsluiting.

Door mijn positieve, behulpzame en Rotterdamse instelling word ik tijdens projecten snel in het team opgenomen. Met de nodige humor breek ik op gepaste momenten het ijs, maar tegelijkertijd blijf ik graag onafhankelijk en positief kritisch. Om mijn motivatie nader toe te lichten, stel ik me in een gesprek graag persoonlijk aan u voor.

01 02 2022
€ 56-70 per uur
36-40 uren per week
Business controller Financial controller Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Caseware Exact Excel Microsoft Dynamics NAV SAP
FMCG Maritieme diensten Productie Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Due diligence Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control
Dutch GAAP US GAAP

Relevante werkervaring

Junior Business Controller a.i.

Sodexo in Breukelen
augustus 2019 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Systeem  Sap R3, Planon, Cognos

  • Project gericht op het KLM account van Sodexo;
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van foutrapportages met betrekking tot de maandelijkse factuur naar KLM;
  • Het opstellen van een rapportage voor het onderhanden werk voor het KLM account;
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van werk- en procesbeschrijvingen;
  • Meekijken en aandragen van verbeteringen bij de business met betrekking tot het verwerken van order, informatie en financiële data;
  • Ondersteuning bij de dagdagelijkse werkzaamheden binnen het KLM account. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.