Business controller | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Ervaren finance & control professional. Zowel een gedegen ervaring op het gebied van controlling, management rapportages en kentgetallen opzetten en uitwerken, alsook een gedegen boekhoudkundige kennis. Daarnaast is er een zestal jaren ondernemers ervaring aan toe te voegen.
Herstructureren van een afdeling (puin ruimen) en implementeren nieuwe of gewijzigde strategie is altijd een leuke opdracht.

21 06 2021
€ 86-100 per uur
8-40 uren per week
Business controller Finance manager Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Exact Globe Unit 4
Horeca & Toerisme Logistiek / transport
Activity based costing Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Due diligence ERP-implementatie Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Mergers & acquisitions Planning & control Treasury Turnaround management
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Eigenaar

Gere-geld in Eindhoven
januari 2014 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Binnen de diverse opdrachten met verschillende systemen gewerkt. Afdelingen herstructureren, herorganiseren is een kracht. Het structureren, opzetten en ontwikkelen van de gehele afdeling finance/planning/control is een motiverende factor. Het combineren van financieel en niet financieel om te komen tot heldere en eenvoudige kengetallen is een must voor elk bedrijf. Het opzetten/ontwikkelen hiervan is een mooie en waardevolle bijdrage die ik kan leveren.

Daarnaast is er een zeer gedegen boekhoudkundige kennis (geen hekel aan de stoffige term, het is echt een vak) 

Tot slot heb ik internationale werkervaring, met name het Engels en Duits is goed ontwikkeld.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.