Business controller | Projectcontroller

Persoonlijke gegevens

Opdrachten waar ik goed tot mijn recht kom zijn opdrachten waarbij ik, vanuit een brede financiële rol, in samenwerking met mensen deels verantwoordelijk ben voor het hands-on bijdragen bij uitvoerende, reguliere activiteiten en deels leiding en sturing kan geven bij het uitvoeren en ontwikkelen van beleid.

Niet als adviseur, maar als tijdelijke medewerker binnen een organisatie. Denken en doen is vanuit mijn brede finance rol de rode draad in mijn verrichte opdrachten. Ik ben communicatief vaardig en in staat om met verschillende mensen in organisaties te overleggen of als klankbord te fungeren.

Ik heb opdrachten verricht bij kleinere en grotere organisaties en daarbij goed kunnen schakelen tussen de verschillende belangen die spelen bij DGA’s, directeuren en managers.

Vanuit de inhoud spreken opdrachten gericht op financial control, proces- en risicobeheersing mij sterk aan. Ik heb recente ervaring op het gebied van financial control (rapportages en jaarrekeningen), implementaties van (ERP) systemen, het opzetten en implementeren van ao/ic, internal audit en risicobeheersing. Veelal geïnitieerd vanuit een transitie c.q. vereiste professionalisering van de organisatie. Ik ben Certified Rules professional geweest voor de software van Mavim.

In recente opdrachten ben ik als finance manager verantwoordelijk geweest voor de reguliere maandelijkse management informatie als ook voor het opstellen van de jaarrekening. Daarbij gefungeerd als aanspreekpunt voor de account. Ook een implementatie afgerond bij de toezichthouder goede doelen ten aanzien van een workflow systeem en Exact in combinatie met een online dashboard. In diverse opdrachten ook verantwoordelijk geweest voor de opzet, implementatie en het uitvoering geven aan procesbeheersing, internal audit en finance.

Vorig jaar heb ik een opdracht afgerond bij een softwarebedrijf, met name gericht op de coördinatie van het proces van de jaarrekeningen, aanspreekpunt richting accountant. En implementatie Exact Synergy /Globe begeleid als vertegenwoordiger in het project vanuit de afdeling financiën. Ten slotte ad hoc ondersteuning verleend in het kader van de overname en het verbeteren van bedrijfsbrede processen naar aanleiding van de implementatie van het nieuwe systeem.

01 03 2022
€ 56-70 per uur
32-40 uren per week
Business controller Projectcontroller Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Excel Speedbooks
Bouw & vastgoed ICT Overige non-profit Volkshuisvesting Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business control Consolidatie ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Operational audit Planning & control Project control Riskmanagement
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Controlling

Eigen kantoor in Divers
april 2019 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Hands-on ondersteuning en advisering van bedrijven, profit en non-profit, om financiële doelstellingen eenvoudiger en leuker te kunnen realiseren. Gericht op het inrichting en onderhouden van KPI’s, proces- en datamanagement, financieel beheer en management informatie. Samen met organisaties bedenken van oplossingen voor hun specifieke vragen en problemen en helpen met de uitvoering hiervan naar de gewenste situatie. Naast personele inzet bied ik ook online software om (management) informatie vanuit diverse systemen en omgevingen bij elkaar te brengen zodat bedrijven altijd en overal beschikken over actuele informatie om de juiste beslissingen te kunnen maken.

  • Focus vanuit doelstellingen op verbeteren en efficiënte inrichting
  • Brede benadering vanuit de financiële positie
  • Samen met klanten bedenken en doen

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.