Business controller | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Ben je op zoek naar enthousiaste, positieve en oplossingsgerichte financial die je helpt met je financiële plannen of zorgt voor financieel inzicht door middel van calculaties, analyses of rapportages, dan heb je mij wellicht nodig! Mijn ambitie is om bedrijven (bij voorkeur kleine groeiende bedrijven) te helpen met zaken die op hun financiële bordje liggen en ze met behulp van inzicht te helpen focussen op de juiste activiteiten.
Dankzij mijn ervaring in verschillende finance functies bij meerdere bedrijven kan ik snel schakelen, productief zijn en toegevoegde waarde leveren in een nieuwe omgeving. Mijn manier van werken kun je omschrijven als mensgericht, kritisch, pragmatisch maar bovenal doel- en resultaatgericht.

01 04 2022
€ 56-70 per uur
0-40 uren per week
Business controller Financial controller Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Excel Hyperion JD Edwards Visio
Accountancy FMCG Logistiek / transport Olie, gas & energie Productie Semi-overheid
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Planning & control Project control
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Freelance finance professional

Eigen kantoor Finance & Control in Eindhoven
juni 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Grootste project: als business controller van de productielocatie in Tilburg van Chromalloy, een groot internationaal technologisch bedrijf in de luchtvaartindustrie, het verzorgen van de interne rapportages, het maken en bespreken van financiële analyses en fungeren als financiële business partner voor het MT. Meest gebruikte tools: MS Excel, Power BI, MS Access.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.