Business controller | Financieel adviseur

Persoonlijke gegevens

De vertaalslag tussen enerzijds de analyse van de cijfers (bedrijfskundig) en anderzijds de operationele en de menselijke kant van bedrijfsprocessen vind ik erg interessant. Samen met verschillende mensen op alle niveaus in de organisatie kijk ik hoe inzichtelijk gemaakt kan worden wat een (deel)proces aan waarde toevoegt of juist kost. De ene keer in geld, de andere keer in kwaliteit of veiligheid. Automatisering is daarbij een goed werkend middel en geen doel. Ik werk het beste vanuit een rol in de driehoek bedrijfsvoering, control en automatisering.

01 03 2022
€ 86-100 per uur
28-40 uren per week
Business controller Financieel adviseur

Kennis & Vaardigheden

Cognos Exact Excel Microsoft Dynamics NAV SAP
Overheden Overige non-profit Semi-overheid Zorg & welzijn
Budgettering Business analysis Business control ERP-implementatie Forecasting Interne en externe rapportages IT audit Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Financieel Adviseur

Gemeente Zoetermeer in Zoetermeer
november 2019 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Binnen de gemeente Zoetermeer loopt het project gebiedsgerichte ondersteuning van de WMO. De bedoeling is om samen met een aantal aanbieders de huidige ontwikkelingen binnen de WMO te beïnvloeden en te kantelen. Zonder schotten in de financiering de zorg organiseren van vrije voorzieningen naar individuele hulp en weer terug. Mijn bijdrage bestaat uit het samenstellen en berekenen van het budget.

Werkinhoud

  • Extrapolatie van zorgbudgetten;
  • Onderbouwen realistische tarieven;
  • Voorstel maken bekostigingssystematiek;
  • Begeleiden inkooptraject.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.