Business controller | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een gedreven, jonge finance professional die momenteel in de eindfase zit van de RC opleiding. In loondienst heb ik ervaring binnen de audit (PwC), met grote ERP implementatieprojecten en het opzetten van een planning- en controlcyclus (UWV). Ook heb ik ruime ervaring met jaarrekeningtrajecten (voorbereiden balansdossiers). Daarnaast enige tijd, naast mijn baan, kennis gemaakt met het zzp-schap. Hierbij binnen het MKB ervaring opgedaan met het aanvragen van bedrijfsfinanciering (aankoop vastgoed), Europese subsidie en crowdfunding.

01 09 2021
€ 71-85 per uur
24-36 uren per week
Business controller Financial controller Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Cognos Exact Excel Microsoft Dynamics NAV Oracle SAP Visio
Accountancy Bouw & vastgoed Financiële instellingen Maritieme diensten Olie, gas & energie Semi-overheid Techniek Verzekeringswezen
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business control ERP-implementatie Financial analysis Financial control Forecasting Governance IFRS implementatie Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement
Dutch GAAP IFRS Solvency II

Relevante werkervaring

Proces & Financieel Controller

UWV in Utrecht
januari 2015 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Als proces controller (adviseur AO/IC) ben ik betrokken bij twee grote ICT-verandertrajecten binnen UWV. Hierbij heb ik o.a. een aantal rapportages ontwikkeld binnen de nieuwe ERP omgeving (Oracle) en Qlikview (dashboard management rapportage tool). Naast het opstellen van (financiële) analyses en maandrapportages, adviseer ik het management in het kader van risicobeheersing. De focus ligt hierbij op het ontwerpen en implementeren van de nieuwe planning- en controlcyclus van de divisie.

Ten slotte ben ik als financial controller actief in het jaarrekeningtraject: opstellen balansdossier, contacten met interne en externe accountant, verklaren van saldi op complexe tussenrekeningen en het analyseren van diverse voorzieningen.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.