Business analyst

Persoonlijke gegevens

Ik ben een business consultant met tien jaar ervaring. Gedurende deze periode heb ik uiteenlopende rollen vervult van business analyse, proces optimalisatie en project management tot methodologie creatie en change management bij verschillende financiële instellingen.

Vanwege de verscheidenheid aan klanten, omgevingen, culturen en type projecten en rollen, ben ik in staat om nieuwe situaties snel eigen te maken middels een georganiseerde en gestructureerde aanpak.

Daarnaast heb ik door de uiteenlopende rollen en verantwoordelijkheden ervaring opgedaan met verschillende methodologieën zoals Agile, proces optimalisatie, project en changement management. Hierdoor heb ik ook praktijkervaring in verschillende aspecten van een IT project: project management, business analyse, (functionele) documentatie, configuratie, testen, nazorg.

Mijn vermogen om te sturen op proces, als te managen op inhoud, naast mijn ruime ervaring op het snijvlak van business en IT, stelt mij in staat om bruggen te slaan, draagvlak te creëren en doelstellingen te realiseren.

07 02 2016
€ 86-100 per uur
24-32 uren per week
Business analyst

Kennis & Vaardigheden

Excel SAP Visio
Financiële instellingen
Budgettering Governance Managementadvies Managementondersteuning Project control
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Sr. Business Analist

Rabobank in Utrecht
januari 2015 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Verantwoordelijk voor de uitwerking en acceptatie van de nieuwe processen in de vorm van een blauwdruk en de daadwerkelijke implementatie van de Identity Management processen in de drie Noord-Amerikaanse regio’s (Oostkust, Mid-West en Westkust). Verder verantwoordelijk voor het opzetten van een plan van aanpak voor de implementatie van Access Management en definitie en implementatie van het standaard Access Management model.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.