Business analyst | Financieel adviseur

Persoonlijke gegevens

Van jongs af aan gewerkt binnen het proces bestellen tot betalen, ik ben er dus letterlijk mee opgegroeid. Hierdoor in staat om met creatieve oplossingen te komen en verschillende bedrijfsprocessen met elkaar te verbinden!

Ik kijk graag vooruit en haal veel energie uit het analyseren en begrijpen van de materie, hier neem ik mensen graag in mee. Dit blijkt ook uit mijn Management Drives-profiel met de prominente kleuren oranje, geel en groen. Mijn relativerende vermogen daarentegen zorgt ervoor dat ik flexibel ben en mij eenvoudig kan aanpassen binnen een omgeving.

Verder typeren oud-collega’s en opdrachtgevers mij als sociaal, behulpzaam, geïnteresseerd, initiatiefvol, pragmatisch en creatief. Zelf zie ik mij als een echte DOENER!

01 01 2021
€ 31-55 per uur
24-40 uren per week
Business analyst Financieel adviseur Business controller

Kennis & Vaardigheden

Cognos Excel Hyperion JD Edwards Oracle SAP
Overheden Overige non-profit Semi-overheid Telecommunicatie Zorg & welzijn
Business analysis Business control ERP-implementatie Financial analysis Financial control Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Projectleider

Ministerie van VenJ in Den Haag
maart 2016 tot augustus 2016

Taken en verantwoordelijkheden

Het project draaide om de centralisatie van beheer op stamgegevens binnen het Ministerie van Veiligheid & Justitie. De diensten muteerden los van elkaar in het systeem, dit zorgde voor veel dubbele leveranciers en verstoorde het betalingsproces. Het systeem was Oracle eBS R12 en ik werkte voornamelijk met More4Apps, Excel, Oracle BI, Oracle BI, Inkoop, Crediteuren en stamgegevens. Mijn taken bestonden uit:

  • coördineren van het team dat nieuwe leveranciers aanmaakt en aansturen van het team dat de opschoning uitvoert
  • aansluiten van nieuwe diensten
  • contractvoorwaarden bepalen die o.a. het kader vaststellen van de geleverde diensten
  • bepalen van het beleid, wat is wel een crediteur en wat niet, welke voorwaarden gelden voor de brondocumentatie en wat is onze regelgeving met betrekking tot IB47 

 De uitdaging van dit project was alle diensten op één lijn krijgen voor een succesvolle transitie naar gecentraliseerde afdeling wat uiteindelijk is gelukt.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.