Business analyst | Credit manager

Persoonlijke gegevens

Ik kan het best worden gekenmerkt als ondernemend, verantwoordelijk en fris. Als finance professional ben ik breed inzetbaar. Ik heb onder andere ervaring met het analyseren van kredietwaardigheid van bedrijven. Hierin heb ik geleerd om complexe materie terug te brengen tot overzichtelijke analyses.
Ik wil als professional vol vertrouwen bijdragen aan de organisatie van de opdrachtgever. Ik heb een professionele mentaliteit en ben snel operationeel. Door mijn kennis en gedrevenheid lever ik daadwerkelijk een bijdrage aan de organisatie. Met mijn doel voor ogen ga ik met volledige inzet aan de slag.

16 01 2017
€ 56-70 per uur
24-40 uren per week
Business analyst Credit manager Financial analyst

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel Unit 4
Bouw & vastgoed Financiële instellingen Olie, gas & energie Productie Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening
Activity based costing Business analysis Corporate finance Financial analysis Financial control Managementondersteuning Risk & compliance Riskmanagement
Basel II Dutch GAAP Solvency II

Relevante werkervaring

ONE’r @ ONE15 (Interim Finance Professional)

ONE15 in Utrecht
januari 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

ONE15 is een jong bedrijf dat zich richt op financiële interim oplossingen voor bedrijven. Onze dienstverlening is niet uniek, maar ons business model wel. We zijn samen verantwoordelijk voor één onderneming, waarbij vertrouwen de basis voor samenwerking. Met deze gedachte heeft iedere ONE’r volledige autonomie op elk denkbaar gebied.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.