Business analyst | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Ervaren en ondernemende financieel professional met 20 jaar ervaring in de vakgebieden Finance, Accounting en IT. Specialisatie op het gebied van rapportage, dashboards, data-analyse en business intelligence. Vooral geïnteresseerd in financiële opdrachten met daarin een duidelijke IT-component. Ervaren gebruiker van diverse financiële systemen (AccountView, AFAS, Exact Online, King, Twinfield, etc) en reporting tools (Excel, VBA, Power BI, SQL-Server, Qlik, etc).

01 06 2018
€ 71-85 per uur
16-32 uren per week
Business analyst Financial controller Financial analyst

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Caseware Exact Exact Globe Excel Microsoft Dynamics NAV Speedbooks Twinfield
Accountancy ICT Zakelijke dienstverlening
Business analysis Business control Business planning Consolidatie Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Planning & control
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Consultant Finance & ICT

Effictive B.V. in Nunspeet
april 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Als consultant Finance ben ik bezig met het optimaliseren van de financiële informatiestromen bij MKB-ondernemingen. Aan de ene kant door te zorgen voor een efficiënte en correcte vastlegging. Aan de andere kant door het ontsluiten en presenteren van real-time financiële informatie die nodig is om de organisatie te kunnen sturen.

Als consultant ICT ben ik bezig met het optimaliseren van de financiële en operationele processen bij MKB-ondernemingen. Voornamelijk door middel van het selecteren en implementeren van software voor de financiële administratie, de projectadministratie en de handelsadministratie. Waar nodig maak ik koppelingen tussen systemen of ontwikkel ik maatwerk.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.