Business analyst | Financial accountant

Persoonlijke gegevens

Finance professional met een ruime ervaring in de bancaire sector (9 jaar) en de accountancy (5 jaar). Sinds 2019 ben ik het ondernemerschap gaan onderzoeken en ondersteun ik bedrijven bij het voeren van hun administratie, het opmaken van de jaarrekeningen, management rapportages, diverse scenario analyses en financiële doorrekeningen alsook de begeleiding bij o.a. (complexe) financieringsaanvragen en financiële (her)structureringen.

Ik neem kennis snel in mij op en met mijn cijfermatig inzicht zit het ook goed. Het denken in journaalposten, het leggen van cijfermatige verbanden en het volgen van de geldstromen is voor mij een tweede natuur.

Competenties die mijn werkwijze kenmerken zijn; analytisch, resultaatgericht, oplossingsgericht en leergierig.
Door mijn open en directe persoonlijkheid kan ik mensen verbinden, motiveren en bewegen. Overige steekwoorden die mijn persoonlijkheid typeren zijn, sociaal, eerlijk, vrolijk, humoristisch en praktisch.

21 03 2021
€ 56-70 per uur
8-28 uren per week
Business analyst Financial accountant Financial analyst

Kennis & Vaardigheden

Caseware Exact Excel Twinfield
Accountancy Financiële instellingen Handel Horeca & Toerisme ICT Productie Retail Zakelijke dienstverlening
Business analysis Business control Consolidatie Corporate finance Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Jaarrekeningenwerk Managementadvies Mergers & acquisitions Operational audit Planning & control
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Financieel adviseur

S-Curve in Hoofddorp
januari 2020 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Mede eigenaar van S-Curve, een all-round debt advisory / financieel advieskantoor. Hierbij begeleid ik ondernemers o.a. bij (complexe) financieringsaanvragen, herstructureringen van bestaande leningen, opstellen informatiememorandum en bied ik ondersteuning bij opmaken van management rapportages en jaarrekeningen, diverse scenario analyses en financiële doorrekeningen. Tevens stel ik mijzelf beschikbaar voor financiële interim opdrachten.

Ik ben de aankomende maanden voor circa 24 – 28 uur beschikbaar en ik ben direct inzetbaar. 

Bij serieuze interesse kunnen enkele referenties benaderd worden.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.