Business analyst | AO/IB specialist

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsvoering adviseur / - coach
Senior adviseur op het vlak van organisatie inrichting en bedrijfsvoering werkte bij diverse grote en middelgrote bedrijven en ruim WO geschoold: MBA (projectmanagement), MSc (Total Quality Management en MKM (Master of Knowledge Management).

Maakt visies operationeel, optimaliseert de aansluiting tussen producten, processen, organisatie en marketing zodat het bedrijf succesvol de toekomst in kan gaan. Is een kennis- en ervaringen overdrager; werkt met humor en plezier.

04 11 2020
€ 56-70 per uur
8-36 uren per week
Business analyst AO/IB specialist

Kennis & Vaardigheden

Excel
Handel ICT Logistiek / transport Onderwijs Overheden Overige non-profit Productie Telecommunicatie Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening
Activity based costing AO/IB specialisme Business analysis Governance Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Riskmanagement Value based management
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Ontwikkelaar van POMIC

Advies in Terheijden
januari 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Opstellen van een organisatieonderzoeks- en ontwikkelmethodiek

Doel: Een eenvoudige en eenduidige methodiek ontwikkelen. Dit om de organisaties in bedrijven duidelijkheid te maken waar zij hun aandacht op moeten richten om tot betere resultaten te kunnen komen. Het zin ook de voorwaardes voor zelfsturende Resultaatverantwoordelijke eenheden (RVE’S).

Resultaten: Duidelijkheid over de producten, markten, implementaties en competenties van het bedrijf

Activiteiten: Onderzoeken: inventarisaties, analyses en conclusies maken duidelijk welke van de onderwerpen aandacht behoeft. In eerste termijn voor de 4 aspecten en in tweede termijn in de samenhang van de verschillende combinaties. 

Mijn rol: Intake met de verantwoordelijke opdrachtgever;

Introductiedag: plenaire sessie met MT en bedrijfsvertegenwoordigers;

Coachingsdagen: onderwerp gerichte dagen.

Het is zeker niet de bedoeling om er 'melkprojecten' van te maken.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.