Assistent controller | Administrateur

Persoonlijke gegevens

Ik ben leergierig, resultaat- en doelgericht. Ik houd ervan om het naadje van de kous te weten en succes te bereiken. Dit met ruime ervaring op het gebied van finance, controlling en specialisatie in Excel, in verschillende branches en met diverse culturen. Daarnaast heb ik een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en houd ik ervan om waar ik aan begin ook af te maken. Mijn passie is het om, met creatieve ideeën en oplossingen, bedrijven, de maatschappij en mensen om mij heen verder te helpen!

01 05 2021
€ 31-55 per uur
4-36 uren per week
Assistent controller Administrateur Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Excel Microsoft Dynamics NAV
ICT Onderwijs Semi-overheid Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business control Consolidatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Eigenaar/oprichter

Eigen Onderneming in Amersfoort
januari 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Dit is mijn eigen bedrijf naast het zijn van een zzp-er in finance & control opdrachten, ZZP-er, chronische pijn therapeut/coach. Intake gesprekken, website onderhoud, therapeutische sessies, financiële administratie, productontwikkeling.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.