Administrateur | Financieel medewerker

Persoonlijke gegevens

Ervaren, gedreven en gemotiveerde Finance professional. Afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan op het gebied van fiscaal advies (gemeenten), audit, planning en control cyclus, crediteurenadministratie, debiteurenadministratie en financieel advies. Hierbij heb ik gewerkt met diverse (ERP) systemen zoals SAP, Oracle en JD Edwards.

Alle opdrachtgevers bied ik nu en in de toekomst een 'no result, no charge' methodiek aan. Dit is een 'no cure, no pay' constructie, waarbij de opdrachtgever de mogelijkheid heeft om na één maand het resultaat te beoordelen op tevredenheid. Is de opdrachtgever na een maand niet tevreden, dan is er binnen deze constructie de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden de zakelijk relatie te beëindigen en zijn de aanbestedingskosten geheel kwijtgescholden. Wat tevredenheid (maatstaf) is laat ik geheel aan de opdrachtgever over.
Ik ben er namelijk van overtuigd dat alle aangenomen opdrachten naar tevredenheid van de opdrachtgever ingevuld zullen worden. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan wordt via deze constructie de financiële impact voor de opdrachtgever beperkt. Eerlijk en simpel.

01 05 2021
€ 31-55 per uur
8-40 uren per week
Administrateur Financieel medewerker Financieel adviseur

Kennis & Vaardigheden

Excel JD Edwards SAP Unit 4
Accountancy Financiële instellingen Overheden Overige non-profit Semi-overheid Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening
Business control Corporate finance Financial analysis Financial audit Financial control Jaarrekeningenwerk Planning & control Riskmanagement Treasury
Basel II Dutch GAAP IFRS Solvency II US GAAP

Relevante werkervaring

Btw consultant

Step in Control in Woerden
september 2016 tot februari 2017

Taken en verantwoordelijkheden

1. fiscale audits voor diverse gemeente
2. herbereken van mengpercentages en indienen van suppleties

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.