Administrateur | Hoofd administratie

Persoonlijke gegevens

Ik ben gespecialiseerd om ondernemers te adviseren en te ondersteunen met het opzetten en uitvoeren van de (financiële) administratie. Jarenlang heb ik kennis en ervaring opgedaan in diverse bedrijfstakken en kan bij het uitbrengen van advies steunen op een netwerk van andere professionals uit meerdere branches.

Ik ben al jaren voor en achter de schermen actief in de gastvrijheidssector. Na mijn hotelschool te hebben afgerond ben ik mij gaan specialiseren in de (financiële) administratie van het horecabedrijf. Deze kennis heb ik met succes kunnen toepassen bij meerdere hotels, restaurants en cateringbedrijven en inmiddels ook al vele jaren bij bedrijven buiten de horecabranche.

Je kunt o.a. contact met me opnemen voor de volgende zaken:
• Implementatie en/of reorganisatie administratie bij (startende) bedrijven
• Trainingen voor online boekhouden
• Periodieke controle boekhouding voor de belastingaangiftes
• Belastingaangiftes
• Salarisadministratie

03 03 2022
€ 56-70 per uur
4-12 uren per week
Administrateur Hoofd administratie Tax Advisor

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Excel Unit 4
Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business analysis Corporate finance Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Planning & control Tax-accounting
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Register Belastingconsulent - Financieel Administrateur

Eigen Kantoor in Den Haag
mei 2012 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Bij dit kantoor kunnen (beginnende) ondernemers terecht voor advies en inrichting van de gehele (financiële) administratie; wat zijn de do’s en don’ts. Ondernemers, die geen tijd/energie hebben om een herstructurering door te voeren van de administratie (en weten dat het beter kan) kunnen hier terecht.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.