Administrateur | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Breed inzetbare financial, zowel op gebied van administratie als controlling. Een echte doener. Ga graag de uitdaging aan nieuwe wegen te zoeken, desnoods van de grond af aan. Werk sinds 1992 als zelfstandig ondernemer: accountancy, (project) administratie, jaarrekeningen, maar ook salaris administratie. Momenteel project aan het afronden in het kader van opzetten nieuwe business en daarbij vooral rol als productontwikkelaar met focus op software ontwikkeling, input systeemdata en rekenkern.

01 01 2022
€ 31-55 per uur
24-24 uren per week
Administrateur Financial controller Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Unit 4
Accountancy Bouw & vastgoed ICT Maritieme diensten Overheden Overige non-profit Zakelijke dienstverlening
Budgettering Consolidatie Financial analysis Financial control Jaarrekeningenwerk Managementadvies Planning & control Project control
Basel II

Relevante werkervaring

Projectmanager productontwikkeling

Perfectkeur in H.I.Ambacht
april 2015 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Het projectmatig voortstuwen van nieuwe business op het gebied van huisvestingsadvisering. Deels gericht op het ontsluiten van financiële data en het inzichtelijk maken hiervan in rapportage en digitale weergaven. Dit alles door met automatiseringsbedrijf software te ontwikkelen. Inmiddels in de markt gezet. Verder speelt hier de verdere uitwerking van allerlei ideeën naar daadwerkelijke realisatie.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.