Accountant AA | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Ik ben erg veelzijdig en op velerlei gebied inzetbaar. Van alle dagelijkse werkzaamheden van een AA kantoor tot het opzetten van een Milieu Rapportage systeem. Het opzetten van een verkoop- en een productieorganisatie. Het adviseren van het management, het zelf uitvoeren van de taak van hoofd administratie en/of hoofd controller. Ben erg flexibel en kan mij aanpassen in elke organisatie en op vele eigenschappen van een medewerker/collega.

Vanaf 1 januari 2016 t/m heden werk ik regelmatig als interim bij Accountants en Administratiekantoren en vanaf juli 2017 als controller bij een zorginstelling.

01 02 2021
€ 56-70 per uur
12-40 uren per week
Accountant AA Financial controller Hoofd administratie

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Unit 4
Accountancy Logistiek / transport Retail Techniek Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Due diligence Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Governance In control statement Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Risk & compliance Tax-accounting Treasury
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Accountant

Eigen Accountancy Kantoor in Nijmegen
januari 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Ben volledig vrij om me volledig in te zetten voor een opdrachtgever. Als het nodig is kan het een spoedklus bevatten die meer dan 40  uur vergt. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.