Accountant AA | Hoofd administratie

Persoonlijke gegevens

Ervaren professional met ruim aantal jaren werkervaring binnen het vakgebied Finance, Accounting en controlling.
Inzetbaar als accountant, hoofd administratie en controller in vele branches.
Zeer ervaren in Cash Management, externe verslaggeving, financial reporting, vaktechniek en -kennis, payrolling; grote kennis van fiscaal recht.

Van oorsprong ben ik bedrijfseconoom en heb daarna mijn master accountancy gehaald.
Ik ben resultaat gericht met een no-nonsense instelling en een hands-on mentaliteit die zich kenmerkt door een direct en onomwonden karakter met een collegiale en sociaal sterke drive. Bovendien ben ik analytisch en perfectionistisch ingesteld. Ik ben een ambitieus en een gedreven persoon en ga graag uitdagingen aan. In mijn werkomgeving ga ik ervoor.

Mijn competenties zijn divers, van vaktechniek tot procesoptimalisatie. Ik ben constructief in leiderschap, zeggenschap en vakmanschap. Ik ben procesmatig ingesteld en analytisch sterk met (administratieve) bedrijfsprocessen. Het signaleren van aandachtspunten en risico's en het leggen van verbanden vanuit financiële cijfers is een sterk punt.
Ook heb ik ervaring opgedaan met verander management en heb verschillende key-user rollen vervuld met betrekking tot software applicaties.

Uit hoofde van mijn functie heb ik ervaring opgedaan met kwaliteitsbeheersing en optimalisatie van werkprocessen op mijn vakgebied en vaktechnische aspecten. Met deze competenties heb ik vorm gegeven aan de praktijkontwikkeling van een van de vestigingen van mijn werkgever.
In het verleden gaf ik als administrateur operationeel leiding aan de afdeling administratie en ben in die functie o.a. betrokken geweest bij de implementatie van ERP software en ISO-9001.
In deze functie had ik een functionele relatie met andere afdelingen en was ik verantwoordelijk voor applicatiebeheer. Daarnaast was ik o.a. verantwoordelijk voor de facturering en verzending van uitgaande goederen. Jaarrekeningen en rapportages opstellen voor het moederbedrijf als ook voor dochterbedrijven behoorden mede tot mijn verantwoordelijk.

Zowel in mijn functie als administrateur in het bedrijfsleven als ook in mijn rol als relatiebeheerder in de accountancy veel contact gehad met buitenlandse collega's en bedrijven.

01 06 2022
€ 56-70 per uur
8-32 uren per week
Accountant AA Hoofd administratie Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Cognos Exact Exact Globe Exact Windows Excel Microsoft Dynamics NAV Twinfield Unit 4
Accountancy Bouw & vastgoed Horeca & Toerisme ICT Logistiek / transport Productie Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Consolidatie ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Planning & control Project control Tax-accounting
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Eigenaar/accountant-administratieconsulent

Kantoor Accountancy en controlling in Helmond
december 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Verantwoordelijk voor ciëntenportefeuille

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.