Factsheet 2018: Informatie voor interim Financials

Factsheet 2018: Informatie voor interim Financials

9 juni 2018 | 24Financials.nl is het platform voor online bemiddeling van interim functies binnen Finance & Control. Interim Financials komen via ons online platform direct in contact met financieel eindverantwoordelijken, corporate recruiters en/ of intermediairs. Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen van 24Financials.nl? Graag geven wij meer informatie over de gebruikers van ons platform. Zijn financieel eindverantwoordelijken of juist corporate recruiters of intermediairs actief op ons platform? Om antwoord te kunnen geven op bovenstaande vragen hebben wij een factsheet ontwikkeld.

Aantal gepubliceerde opdrachten in 2017-18.

24Financials.nl focust zich op high potentials, van mid-career tot executive level. Op ons online platform kun je bijvoorbeeld zzp opdrachten voor Business analisten, Controllers en CFO's vinden.Maak een account aan >

Klantenbestand van 24Financials.nl

24Financials.nl wordt gebruikt door zowel intermediairs als eind-opdrachtgevers. De grafiek geeft weer dat er net wat meer eindklanten dan intermediairs gebruik maken van het portal. Onze directe opdrachtgevers zijn vervolgens op te splitsen in Financieel eindverantwoordelijken, Algemeen Managers, HR-managers en Corporate Recruiters.


Geografische weergave van ons opdrachten aanbod

De financiele interim opdrachten zijn voornamelijk in de Randstad te vinden. Echter, zoals onderstaande afbeelding laat zien, is er naast de Randstad ook genoeg belangstelling voor interim financials in Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.


De opdrachten per branche?

De branche Media telecom & ICT is het best vertegenwoordigd op 24Financials.nl. Verder worden er diverse zzp opdrachten geplaatst binnen de branche Handel & Verhuur. Interim opdrachten in Productie volgt als een goede derde.


De opdrachten opgedeeld per categorie

De meeste freelance opdrachten van ons platform kun je plaatsen binnen de categorie Controlling. Ook zijn er naast control finance in de afgelopen periode veel zzp opdrachten binnen de markt Accounting geplaatst.


Bekijk via ons platform alle recente opdrachten. Naar aanleiding van de factsheet nog vragen? Of gewoon erg benieuwd wat het portal voor u  kan betekenen? Neem contact op met Henk-Jan van den Berg op telefoonnummer +31 (0)33 450 71 64 of stuur een e-mail.

Interessant? Deel dit bericht met je volgers