Vraag naar Controllers en Accountants stijgt nog steeds flink.

Vraag naar Controllers en Accountants stijgt nog steeds flink.

10 januari 2018 | Ook afgelopen jaar blijft de vraag naar (interim) Financials stijgen. Dit is een conclusie van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Uit het onderzoek van de NBA komt naar voren dat vooral een stijging plaatsvindt bij assistent Accountants (+26%), Financial Controllers (+26%) en posities van CFO/financieel directeur (+24%). 


Over het algemeen is de vraag naar Financials ten opzichte van het jaar 2016 met 19% gestegen. Ziet u een voor een Financial interessante opdracht langskomen, bijvoorbeeld bij uw huidige opdrachtgever,  maar bent u zelf niet in de gelegenheid deze op te pakken of bent u überhaupt niet de aangewezen persoon voor deze opdracht? Maak dan van de gelegenheid gebruik 24Financials.nl te introduceren; met momenteel ruim 600 aangesloten actieve professionals en een complete database van 2400 financials zit er vast en zeker één tussen die passend is voor deze specifieke opdracht.
Plaats dan nu uw opdracht (no-cure-no-pay) en kom binnen enkele uren in contact met zorgvuldig geselecteerde professionals.

Bent u als zzp’er benieuwd naar de ontwikkelingen van ons platform. Welke soorten Controller zijn er? Meer lezen over de zzp’ers en de arbeidsongeschiktheidsverzekering? Een overzicht van alle nieuwsberichten kunt u hier vinden.

Interessant? Deel dit bericht met je volgers