Schaarste vooral op junior- en mid carrièreniveau

Schaarste vooral op junior- en mid carrièreniveau

29-januari 2018 | Verschillende recruitment organisaties zien het aantal vacatures dit jaar toenemen, door de economische voorspoed hebben veel organisaties nu de mogelijkheid om hun teams uit te breiden. Uit onderzoek blijkt dat er voornamelijk op junior- en mid carrièreniveau wordt gezocht. Hiernaast stijgt dit jaar verrassend genoeg, ook voor het eerst in tijden de vraag naar senior Financials.De regelgeving waaraan organisaties moeten voldoen

De regelgeving waaraan organisaties op het gebied van finance moeten voldoen wordt steeds uitgebreider. Hierdoor stijgt de vraag naar compliance- en dataspecialisten. Vooral bij banken en andere instellingen ontstaat er een grote vraag naar interim FinRegeancials, met kennis over IT, die de link tussen de afdelingen IT en finance kunnen verbeteren.

Ontstane vraag in verhouding met het salaris?

Uit onderzoek blijkt dat ondanks de grote vraag, interim financials op midden- en senior niveau in het jaar 2017 niet meer zijn gaan verdienen. In verhouding met 2016 is het salaris van de afgestudeerde bachelor finance-starters wel gestegen met 5 tot 10 procent. De aanwezige financials verwachten dit jaar wel een stijging, ruim 43 procent verwacht dit jaar een salarisstijging van meer dan 3 procent.

Een tool om een geschikte interim finance professional te vinden?

Binnen ons portal kennen wij uiteenlopende beschikbare interim Financials van junior- tot mid carrièreniveau; inmiddels zijn er meer dan 600 actieve Finance professionals. Kwaliteit, volledigheid, actualiteit en objectiviteit zijn onze uitgangspunten en ons bestand met kandidaten wordt dan ook zorgvuldig bijgehouden op bijvoorbeeld pakketkennis, werkervaring en beschikbaarheid.

Garantie op succes via 24Financials.nl

Bent u op zoek naar een 100% match? Neem dan een kijkje op ons platform. Registreer u nu en ga op basis van ons ‘no cure no pay’ abonnement op zoek naar een geschikte zelfstandige Financial.

Een verdubbeling van zzp’ers onder mannelijke 40-ers en hoe zit dit binnen de accountancy & finance-branche? Ook de vraag naar Controllers en Accountants stijgt nog steeds flink en meer lezen over de soorten controllers? Een overzicht van alle nieuwsberichten vind je hier.

Interessant? Deel dit bericht met je volgers