Onderzoek onder zzp'ers, waar haal jij je opdrachten vandaan?

Onderzoek onder zzp'ers, waar haal jij je opdrachten vandaan?

5 maart 2018 - In de maanden januari en februari 2018 hebben wij Interim Financials van ons online portal gevraagd hoe ze aan hun opdrachten komen. Uit de vele reacties hebben wij kunnen concluderen dat er het meest gebruik wordt gemaakt van contacten binnen het eigen netwerk en online portals.


26 procent van de ondervraagde zelfstandige professionals laat weten via hun eigen netwerk nieuwe opdrachten te vinden. Dit doen zij door direct contact of via mond-tot-mondreclame. 25% vind zijn opdracht via een niche online portal, zoals bijv. 24Financials.nl. 13% van de interim Financials gebruikt algemene vacaturebanken zoals: jobrapido en Nationale Vacaturebank om interim opdrachten te vinden, toch vindt de gemiddelde financial hier het minst zijn opdrachten. Social media en het inschakelen van een intermediair doet 18% van de zelfstandigen.

Bent u als zzp’er benieuwd naar de ontwikkelingen van ons platform? Stijgt de vraag naar Controllers en Accountants en waar heerst er schaarste binnen de markt? Een overzicht van alle nieuwsberichten kunt u hier vinden.


Interessant? Deel dit bericht met je volgers