Interim opdracht: Risk manager gezocht

Risk manager - Operational auditor

Groningen
Financiële instellingen
Open
32 uur
20 april 2018
12 maanden
09 april 2018

Functie omschrijving

Aanvraag 20122330 Tijdelijke inhuur

                

Voor een pensioenuitvoerder zijn wij op zoek naar een Audit Specialist.


Omschrijving Opdracht:

Kun jij als Audit Specialist  een bijdrage leveren aan de Assurance rapporten van de opdrachtgever? Kun je de vertaling maken van Interne beheersing naar externe Assurance? Jij houdt van Risk Management en je bent thuis in de wereld van audit en Assurance. Je vindt het leuk om samen met je collega’s het interne beheersingsframework door te ontwikkelen. Denk je graag na over hoe de opdrachtgever op de juiste manier de nieuwste ontwikkelingen kan beheersen en kan vertalen naar Assurance rapporten? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaring en motivatie! Als Audit Specialist beoordeel je de interne beheersing  en denk je mee over hoe deze effectief, efficiënt kunnen worden vertaald naar het Assurance dossier.  Je hebt contact met , adviseert en geeft voorlichting aan collega’s van alle afdelingen om de kennis van en bewustwording rondom interne beheersing  te vergroten. Daarnaast is er alle ruimte om met nieuwe ideeën te komen.


Gewenst Profiel:

Als Audit Specialist werk je veel samen met andere afdelingen binnen de opdrachtgever. Je bent een sparringpartner die bereid is gezamenlijk naar oplossingen te zoeken en zaken op scherp te zetten. Je formuleert en beargumenteert jouw oordeel, inzichten en adviezen helder en nauwkeurig. Je hebt gevoeld voor verhoudingen, bent flexibel en een goede teamspeler. Het verbinden van mensen is je tweede natuur.


Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:

Locatie: Groningen

Startdatum: 20-03-2018

Duur: 28-02-2019

Optie op verlenging: ja

Inzet: 32-40 uur per week

Tarief: marktconform

Sluitingsdatum: 09-04-2018

Sluitingstijd: 09:00

Intakegesprek: NNB


Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).


N.B.

- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.

- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.