Interim opdracht: Projectcontroller gezocht

Projectcontroller - Financieel medewerker

Hengelo
Zorg & welzijn
€ 40
32 uur
22 augustus 2016
3 maanden
22 juli 2016

Functie omschrijving

Als project financial ben je een belangrijke sparringpartner voor de directeur, projectconsultants en projectteams. Je opdracht is om een resultaat gerichte financiële en niet-financiële project (digitale) control cyclus in te richten ten behoeve van de integrale projecten tussen verschillen partners in de zorg. Mini-tab en/of visuele statistische rapportages vormen de basis voor het adviestraject, analyses, rapportages, presentaties en in projectinitiatiedocumenten.


In nauwe samenwerking met de directeur stel je voor de projecten een plan van aanpak op zodat de status en eventuele risico’s altijd inzichtelijk en beheersbaar zijn.


De inrichting is erop gericht om de directie van onze opdrachtgever en de project/management teams tijdig van de juiste en betrouwbare financiële en niet-financiële informatie te kunnen voorzien. Je kunt hierbij denken aan project voortgangsmetingen, forecasts, projectkosten, cash flow overzichten, tijdsregistratie en key performance indicatoren. Maar ook het opstellen van een generiek format voor business cases behoort tot de taken. Je brengt gevraagd en ongevraagd je financiële kennis in bij belangrijke beslissingen met toekomstig financieel effect en initieert verbetervoorstellen op financieel en projecten gebied.
Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.