Interim opdracht: Operational auditor gezocht

Operational auditor - Manager Internal Audit

Den Haag
Overheden
Open
36 uur
01 mei 2018
9 maanden
05 april 2018

Functie omschrijving

Aanvraag 20122358 Tijdelijke inhuur

Voor NWO zijn wij op zoek naar een Senior Internal Auditor.


Omschrijving Opdracht:

Als senior Internal Auditor binnen NWO bied je zelfstandig het management en in het bijzonder de Raad van Bestuur aanvullende zekerheid omtrent de beheersing, effectiviteit, efficiency en compliance van de processen en bedrijfsvoering van NWO. Vanuit deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele interne audit proces: de planning, uitvoering, aansturing en rapportering van interne audits binnen NWO. Jaarlijks stel je een audit jaarplan op. In het jaarplan zijn verschillende type audits opgenomen zoals operationele, compliance, integriteit en fraude en IT audits. Vanzelfsprekend voer je je werkzaamheden uit in lijn met de IIA standaarden en zorg je voor de hoogst haalbare kwaliteit. Voor de uitvoering van de audits zorg je voor een adequate, doelmatige afweging en realisatie van bemensing. De inzet van een externe partner met regie aan de zijlijn behoort tot de mogelijkheden. De Internal Audit afdeling is een nieuwe afdeling binnen NWO van circa 2 - 3 fte. 


De afdeling is gepositioneerd onder de directeur Bedrijfsvoering en Financiën. Je zorgt voor een lange termijn visie op de ontwikkeling van de interne audit functie en implementeert deze nieuwe rol in lijn met de strategie van NWO. Je bouwt actief een intern netwerk op om het bewustzijn rondom risico's en maatregelen binnen de organisatie te verstevigen en een goed beeld te krijgen van de ontwikkelingen binnen en buiten NWO. Daarnaast breng je de Raad van Bestuur regelmatig op de hoogte van de gang van zaken.


Gewenst Profiel:

De senior Internal Auditor als persoon is een self-starter, beschikt over een hoog energieniveau en de benodigde organisatie-sensitiviteit. Uiteraard ben je communicatief en relationeel zeer sterk, fungeer je als klankbord en adviseur op management en directieniveau en beschik je over de echte passie voor het Audit-vak!


Kwalificaties:

- Je bent een gecertificeerde auditor RA, RO of vergelijkbaar.

- Je hebt minimaal 5 jaar recente en relevante audit ervaring bij voorkeur opgebouwd in diverse organisaties en/of branches.

- Je hebt kennis van Dutch GAAP.

- Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met het uitvoeren van operational audits (auditen van deelprocessen).

- Je hebt affiniteit met IT audits en data-analyse is een pré.


Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:

Locatie: Den Haag

Startdatum: 01-05-2018

Duur: 01-08-2018

Optie op verlenging: 2 x 3 maanden

Inzet: 32-38 uur per week

Tarief: marktconform

Sluitingsdatum: 05-04-2018

Sluitingstijd: 09:00

Intakegesprek: NNB


Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).


N.B.

- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.

- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.
Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.