Interim opdracht: Financieel medewerker gezocht

Financieel medewerker

Veenendaal
FMCG
€ 40 tot € 50
16 uur
24 februari 2020
6 maanden
22 februari 2020

Functie omschrijving

Wij zijn een in Veenendaal gevestigd jong internationaal opererend bedrijf. Wij zijn actief op het gebied van Speelgoed, Tuin, Sport en Outdoor en voeren onder meer de merken: AXI, SUNNY, STEP2 en BACKYARD DISCOVERY. Met een aansprekend productportfolio in combinatie met een uitgekiende verkoop- en distributiestrategie hebben wij onszelf de afgelopen jaren op de kaart gezet en dat smaakt naar meer. Wij zijn  ambitieus en gaat voor structurele verdere groei. 

Om deze groei verder gestalte te geven zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker / Medewerker Debiteurenbeheer (m/v) voor ongeveer 16 uur per week. Werktijden in overleg en flexibel in te delen.

In eerste instantie voor een periode van 4-6 maanden, eventueel kan dit uitmonden in een langer dienstverband. 


Om deze functie succesvol in te vullen heb je een afgeronde (min. MBO) opleiding in financiële richting en beschik je over min. 5 jaar ervaring, bij voorkeur op het gebied van debiteurenbeheer.

Je bent proactief, hands-on, energiek, communicatief vaardig en gaat voor resultaat. Je beheerst bij voorkeur één van de moderne vreemde talen (Engels en/of Duits) en je bent vooral ook een leuk persoon om mee samen te werken.


Ben je op zoek naar een leuke uitdaging bij een groeiend en hands-on bedrijf? En wil je graag flexibele werktijden? Reageer dan z.s.m. en neem contact met ons op! 


Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.